Dagens bild

Tulpanen

Dagens bild blir den enda tulpanen som finns på gården. Den hittade jag i går ute i hagen, förmodligen är den från den tiden då det var odlingslotter i mitten på hagen för över 10 år sedan. Jag tycker det är roligt att fotografera blommor men skulle vilja lära mig mer teknik. Det hade inte varit dumt att kunna arrangera blommorna och våga mixtra lite mera. Den här stackars tulpanen har legat på gubbens svarta byxor för att få rätt look, varit i olika vaser och sist i en ner vattnad trasig gjutjärns gryta. Jag tog mängder av kort men är inte riktigt nöjd. Det var svårare än jag trodde att få till ett hyfsat kort på en ensam tulpan. Hm på fotoguiden menar han på att man kommer att vilja ta mindre arrangerade bilder och mera bilder i flykten. Det ser jag fram emot. Det är något jag behöver lära mig, min Canon kan inte ta serie bilder och jag har inte fått kläm på att fotografera när djuren springer utan de blir fortfarande jätte suddiga.

Leave a Reply

Översätt sidan »