Smått o Gott

Grattis Rosa!

Efter jobbet kom Elvy och vi åkte till RK i Kungsbacka. Rosa fyllde år och Elvy behövde köpa sig en ny dress. Jag hittade ett par skor och handmålade kakelplattor. Nu när jag gått upp i vikt är det betydligt lättare att hitta kläder och det känns bra att ha kommit upp i storlek 36 som sitter tajt. Hade jag vetat att jag skulle gå upp i vikt så lätt så hade jag slutat röka för länge sedan. Har kämpat med vikten i så många år och haft svårt att hitta kläder, så nu när jag lagt på mig lite är det roligt att handla kläder igen. Vi letade efter trädgårdsgrejer till Rosa och hittade lite blåa ting som hon kunde ha på muren vid poolen. Elvy och jag hade riktigt roligt när vi gick och dividerade vad vi skulle köpa. Innan vi hittade de blåa sakerna så satt Elvy och gjorde olika blomsterarrangemang och folk sneglade lite nyfiket på vad hon höll på med. När vi kom till Rosa så bjöd hon på glass och chokladkaka. Jag har inte hunnit vara så mycket hos Rosa de här dagarna så det var jätte roligt att åka ner och bara koppla av.

Leave a Reply

Översätt sidan »