Kärringonsdag

Balltorp

Rosa bjöd på jättegod fiskrätt med svamp. Jag har börjat gilla fisk allt mera, och Rosa spär på den kulinariska upplevelsen. Det var ju bedrövligt väder idag så någon målning blev det inte. Av någon anledning kom vi in på var vi bott förut och Elvy kom loss ordentligt. Med andra ord det blev en guidad tur uppe bland Balltorps sommarstugor.

När Elvy ville kolla om ett stall låg kvar hittade hon en liten groda på vägen. Hela Elvy lös upp och grodan tittade på Elvy som ( men hallå, Kyssen då ?). När vi hade gått en stund till kom det två hoppfulla paddor, som också ville ha sig en kyss. Vet inte riktigt vad det var med Elvy idag men hon var ordentligt uppvaktad.

Det sista vi var och tittade på var Steths gamla stall. Det var bra skevt men väldigt pittoreskt, och så länge det finns djur i det så håller det ihop. Det var en rolig promenad och vi avslutade med glass och cocktailbär hos Rosa.

Leave a Reply

Översätt sidan »