Hästarna

Häst koll

Elvy hjälpte mig kolla hästarna idag, Bellman gick så kopiöst långsamt i går men visade inga tecken på att han hade ont. Han kan vara lite loj ibland man nu var han så seg att det måste vara något som inte stämde. Jag har ridit utan skydd på bakbenen, det verkade som han inte har behövt dem, men där bedrog jag mig rejält. Vi kritade skydden idag och han slår sig kraftigt på insidorna så det blir till att sätta på skydden igen. Förut har han reagerat såpass tydligt att det inte har gått att missa att han behöver skydden. Som tack för hjälpen, hjälpte jag Elvy på hennes jobb.

På Elvys jobb hade de slängt gamla tidningar. Jag läste en artikel om Alphems Arboretum. En av landets största samlingar av lövträd, buskar och barrträd från hela världen. Dit skulle jag gärna åka, synd att jag och Elvy inte visste om det när vi åkte till  Hjo. Det roligaste på den resan var ett par strutsar vi såg på vägen. Vi stannade till i Falköping och fikade i Falbygdens Ost.

Det var länge sedan jag läste en veckotidning, så det var rolig att läsa om alla tips och recept. Detta kan vara något för mina rabatter. Busen våran gamling går inte en centimeter i onödan.

Leave a Reply

Översätt sidan »