Kärringonsdag

Så det blev!

Idag var det min tur att ha kärring onsdag och jag ville bli klar med garaget, vi tog jättemycket sist men vi hann inte bli klara med tömningen. Tänkte jag skulle vara snäll idag och påbörja tömningen så fort jag kom hem, och eventuellt överraska Elvy och Rosa med att det var klart. Hum, iden funkade jättefint tills en stor luden 5 kronors spindel kom springande framför näsan. Shit, luften rann totalt ur mig och jag blev stående som en pinne, jag verkligen avskyr spindlar, jag har ju en gubbe!? det är väl sånt man skall ha dem till? fixa väck allt som är vidrigt. Nää, jag bara kände hur höstdepressionen kom farande som en orkan, ringde direkt till Rosa och började knorra om att jag ville baka muffins istället.

Jag skulle bara gå ut med Shakira först. När jag gick på stigen såg jag så mycket konstiga svampsorter, framför allt var träden fulla. Shakira sprang lös och tittade upp i alla trädkronor efter fåglar och ekorrar, inte en chans att matte fotograferade det där konstiga bruna slempropparna på träden!? När jag skulle ta ett kort så kom Shakiras nos fram hela tiden och jag tittade upp och funderade på vad hon höll på med? Bakom oss stod en försynt hundägare som måste ha tyckt att jag var hel knäpp som tog kort på svampar och hade nada kontroll på hunden. Tur att Shakira har koll på sig själv och vet att hon inte får rusa fram. Det var bara det Shakira ville göra mig obs på. Helt otroligt att hon inte rusade fram till den andra hunden, utan bara tittade förväntansfullt om hon fick springa fram och hälsa. Så idag blev det inte mycket arbete, utan heta diskussioner om ditt och datt medan vi käkade mat och bakade muffins. Rosa var gullig och hade en film med sig, men med tanke på hennes konstiga smak så vågade jag inte sätta på den.

Leave a Reply

Översätt sidan »