Hästarna

Vilket konstigt väder!

Bellman vaknade tidigt idag och jag hörde hur han gnäggade hoppfullt till med jämna mellanrum. Så fort det prasslade någonstans så tyckte han väl “Jaaaa MAT”  han är ett riktigt matvrak. Gick in och la mig igen efter fodringen men hade svårt för att somna om. Jag tänkte ta ut Bellman på en sväng men ville att solen skulle dyka upp. Bellman kan vara ruskigt gnäggig när man rider själv så jag tog mp3 med mig, dels för att inte bli så stressad när han tjoar och dels för att rida mer avslappnat.

Fungerade riktigt bra, hade beslutat mig för att rida upp till Tulebohöjd och hälsa på Carolin som har travare. Det blev en riktigt lång och lugn ridtur. Vi hann inte mer än hem förrän det blev svinkallt, började hagla och regna.

Hittade det här ur gulliga ägget i brevlådan som Jane skickat till mig. Har snittat, planterat och väntar nu med spänning. Skall strax gå upp och lägga mig en stund, fryser som attan idag.

Leave a Reply

Översätt sidan »