Hästarna

Aj!

 I går trampade Beethoven mig på foten när jag verkade honom, han hade för bråttom ur städet så det blev lite fippligt rent ur sagt. Shit! Vad det gjorde ont var tvungen att gå ut och få lite luft innan jag fortsatte. Blev lite stressad att jag kanske inte skulle få ut foten ur stöveln. Kändes lite läskigt när smärta försvann. Men jag hade inte behövt bekymra mig, jag lovar den kom tillbaka med full kraft när jag väl fått ur foten ut stöveln.

Så idag sitter jag bara och njuter. Mina 50 bilder kom från photobox och jag är jättenöjd med kvalitén, de från snapfish går ut idag, men jag skall fixa bilderna innan 24.00 hoppas det jag har tid till dess. Det är alldeles för fint väder för att sitta inne. Har börjat lite med dekorations band till scrappingen och sitter nu och fixar till rosetter. Skall strax steka lite potatis och squash innan jag lägger mig en stund i hängmattan. Hoppas ni har lika fint väder som här.

Leave a Reply

Översätt sidan »