Hästarna

Avvaktar

Idag har jag haft en lång fundering på hur jag skall göra med hästarna. Det fungerar bra med medryttarna och axeln känns riktigt bra. Jag har en köpare på Beethoven men inte Bellman. Tinkern är ganska dyr att köpa så jag satte ett ganska lågt pris, inte för dyrt utan 5000 billigare. Men folk skall ändå lik förbaskat pruta och har lite den hållningen att jag skall vara tacksam att de kan ställa upp och ta dem. Man blir lite fundersam när en som är 60 och redan har 8 hästar kan ta dem rakt av!!, Så jag har plockat bort annonsen.

De som tittad och provred Beethoven vill gärna ha honom, det som har gjort mig tveksam är att han kom tillbaka efter ridturen med ryckning i ena bakbenet. ( patella- knä upphakning ) Han är besiktigad 2 gånger och har aldrig visat något sådant här innan. Medryttarna har inget märkt och jag har inget märkt heller när jag tumkört. De kan få upphakning om man backar dem kraftig eller gör snäva volter om de är ringrostiga. När jag och Elvy red sist var vi så nöjda med att båda kändes så jämna och fina att rida och jag var ruggit impade på att båda backade så enkelt och fint när jag tumkörde.

Känner att det är bättre att träna upp dem?! ( Rida mer kontinuerligt ) Ha dem besiktigad, även om det bara gäller 10 dagar så inte folk kan komma och pressa priset och tjafsa att de har skador. Kommer även att höja priset eftersom folk så gärna vill pruta och kolla med Elvy först. Elvy fick sig världens bryt när jag talade om priset och det är hon som fixat fram medryttarna.

Har tittat lite på alternativa djur jag kan ha som håller markerna sly fria och hur det än blir så tror jag att det blir bra.

Leave a Reply

Översätt sidan »