365 Foto 2011

Spegelbild (36 av 365)

Spegelbild (36 av 365)

Skall strax ta en go promenad med Shakira innan jag tänder vedspisen och städar upp. Mitt ritbord står som en propp i datarummet och gör mig påmind om min envishet! Gubben har jobbat som en tok på filmfestivalen så vi har knappt sett varandra. När han blir lite mer ledig så får de bära ut bordet.

Stallet har jag kalkat och gjort i ordning men hemmet behöver sig ett upplyft. Växterna behöver fixas till och jag behöver allmänt plocka undan. Ibland drar jag fram massa jox när jag skall fotografera och jag brukar vara stenhård med att allt skall tillbaka på sin plats men nu har jag varit lite slapp så här börjar bli lite ruffigt.

Det blåser ute och jag känner för att bara softa runt i mjukisdress och tofflor. Städa undan i lugn och ro, varvat med läsning av bloggar och eventuellt kanske baka. Men nu skall Shakira ut på en ordentlig sväng så hon är tillgodo sedd så vi kan softa runt tillsammans 🙂

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »