365 Foto 2011

Made in Kina ( 90 av 365 )

Made in Kina ( 90 av 365 )

Den här fick jag av Elvy när jag skulle köpa mina Tinkrar! Den står på tavelramen med kollage på mamma. Tinkerhästen är en Irlänskhäst och användes oftast av Romerna. Tinkern är även känd som Irish Cob och Gipsy Horse.Det var bönderna i England som köpte dessa hästar som då var enfärgade av de resande. Om det föddes skäckar ( fläckiga) så behöll bönderna väldigt sällan dessa hästar utan de såldes eller gavs tillbaka till de resande. Därför är det stor avel av dessa hästar i England och Irland.

Jag skall srappa en sak som passar till Tinkern men jag tror inte jag hinner bli klar förrän i morgon. Självklart när jag vände den upp och ner så nog stod det Made in China. Fast det är klart vänder man på grejerna så nog tusan är det mesta gjort i Taiwan eller Kina.

Leave a Reply

Översätt sidan »