365 Foto 2011

Dimma ( 92 av 365 )

Dimma ( 92 av 365 )

Hmm? Det skulle ju bli varmt och fint väder! Tycker inte det är så fint. Den stora hagen ser bedrövlig ut så hästarna får vara hos Tobias ett tag. Bellman hade lagt sig att vila  på tomten och Shakira rusade in. Hon tycker om att vara bland hästarna och när hon glömmer av sig är hon ju inte rädd för dem, men allt skall ske på hennes vilkor och Bellman är väldig likt Shakira i sättet.

Bellman
Bellman

Ops! Blev lite stor, hälsar nog på honom en annan dag. Längtar tills markerna skall torka upp så jag kommer ut bättre med hästarna, det låg så länge blank is i skogen. Men tog en tur idag och mötte en som var snabb på att tjafsa om att man inte fick rida utan förstör. Jag vet att marken är känslig, men det är min enda väg ut ur området. Blir så trött på tjafset.

Bellman

Glad att jag hade bett idag för ett gäng rådjur kom farandes och Bellman blev inte glad. Lyckades hålla still honom och då kom rådjuren rusandes mot oss!! Trodde Bellman skulle krypa ur skinnet. Nu gick det jättebra och vi red vidare, märktes klart och tydligt att han hade helt annat sätt nu efter att han inte vann när jag var ute med rid grimman. I dag hade han helt annan pondus och vi fick en rejäl tur. Synd bara att det finns en väg ur området.

Leave a Reply

Översätt sidan »