365 Foto 2011

Upp och Ner (180 av 365)

Upp och Ner (180 av 365)

Det var ett hårsmån från att jag kom för sent till jobbet. Går alltid upp kl 4 så jag kan ta en kopp kaffe efter jag fodrat och nu när det är så mycket bete tar jag en snigel runda istället. Men Bellmans hov måste rengöras så de får lite hö. Kollade runt dammen och där var det en trollslända som precis krupit ur sitt skal. Blev sittandes där en bra stund och höll på att glömma bort jobbet.

Edgar

Trodde den skulle sitta kvar tills jag kom hem men den hade flugit iväg. hoppas det kommer fler! vi har ju haft så himla mycket skinn i dammen att vi borde fått mängder av trollsländor. Eller också går de upp i omgångar. Jag tycker trollsländor är häftiga men Edgar var allt lite sötare att fotografera.

Edgar

Leave a Reply

Översätt sidan »