365 Foto 2011

Mobil (263 av 365)

Mobil (263 av 365)

Blev så full i skratt idag när jag tittar ut och få se Elvy spankulerar runt på tomten. Hon trodde jag och Monica var ute med hästarna. Hovslagaren skulle ha kommit idag men förmodligen fått förhinder eller kommit så sent att Monica hunnit släppa ut dem. Vi skall ut i morgon istället.

Elvy blev så paff när jag kom ut med kameran i högsta hugg och jag pekade att hon skulle sätta sig i planterings skyddet. Tyckte att jag kunde passa på att ta temat mobil med tanke på att jag inte äger någon och nu hade en framför näsan. Jag kommer väl så småningom att skaffa en igen, men just nu blir jag bara irriterad när jag ser hur folk bara tar upp den och snackar på som inget har hänt, man besöker väl varandra för att umgås?! Inte höra hur den andra pratar med någon annan. Tycker det har blivit så luddigt, förr bad man personen att ringa upp igen om det inte var något viktigt nu pratar folk i tid och otid och tycker det är helt normalt.

Nu menar jag inte Elvy här utan när folk har bett om hjälp och man åker ut så går halva tiden med att man skall vänta på att de pratar färdigt i mobilen!! Det har gått så långt att jag ber personen lägga på eller så går jag. Går upp 4 på morgonen och slutar 3 på jobbet, har egen go familj jag vill umgås med och djur som vill ut, varför skall jag då spilla tid med att lyssna på andra som pratar i telefonen?

Leave a Reply

Översätt sidan »