Fototriss / Tisdagtema

Fototriss : Ränderna går aldrig ur

Fototriss:Ränderna går aldrig ur

1. Micael och Pepper. Bästisarna! Från den dagen vi hämtade Pepper så har de hängt ihop och Pepper kommer som ett skott så fort han ser Micael. Oftast när man skall fota de här två tillsammans så blir det alltid en bild där Pepper blänger.

Micael och pepper

2. Pepper i stort sett alltid på språng, jag har mängder av bilder där han står på bakbenen, klänger i något träd eller är i luften.

Pepper

3. Missar ytterst sällan någon insekt eller om något är på gång. Oftast är det bara att hålla koll på Pepper så vet jag om det finns insekter att fotografera. Så dessa ränder går nog aldrig ur Pepper och det är de som gör honom så störtskön.

Fototriss: Kvinnlig

39 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »