Fototriss / Tisdagtema

Fototriss: Så här ser det ut där jag är.

Fototriss: Så här ser det ut där jag är.   Det har arbetats precis nedanför min uppfart och när jag skulle ta tag i räcket var jag på väg att halka ner rätt i gropen! Det var i början av arbetet och mer uppgrävt. Vad tror ni min sambo eller nu mera särbo sa!  ” Men det hade väl inte gjort något?”  Har dokumenterat gropen nu! Kan komma tillfällen då jag behöver ta fram bilden. Typ! När min kamera behöver nya objektiv….stativ…….o.s.v

1. Grop! Vadå inte gjort något om jag hamnat i den???? Vad menade han???

Arbete

2. Beethoven kommer farandes och vill ha hö. Den här hästen är verkligen lika rolig att rida som han ser ut. Vrål snäll men ibland  rejält vimsig. Ytterst sällan som han surna till och tur är väl det för han är smidig åt alla håll och kanter med full kontroll över sin kropp.

Beethoven

3.  Längtar tills jag kan börja plantera.

Drivbänken

50 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »