Blandade Teman

Bloggtema – Kärlek

Kärlek

Livsturistens   Bloggtema – Kärlek   Det är väl ganska mycket som är kärlek men i första hand är det ju familjen. Och då framför allt sönerna  🙂  Sedan kommer våra djur och gården. Men temat är ju egentligen oändligt och jag är just nu på tok för trött för att gå in djupare. Det är många som passar på att förlova sig idag och jag känner ett litet sött par ( Monica-Eddie ). Vill passa på att säga ett jätte-Grattis! till dem.

Sedan något som jag tycker är viktigt och det är att stödja varandra i smått och stort. Just nu känns det väldigt lyxigt att ha med Rosa på Tyska-kursen  🙂  Ett stort stöd och en handling i kärlek, även om vill lära sig själv så hade hon inte behövt välja just denna kurs.

Att veta och känna att Elvy alltid ställer upp i vått och torrt.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »