Hästarna

Byter foder!

Jag har varit så himla seg idag och såg fram emot en lugn ridtur. Hästarna skrittade lugn ner genom hagen och vi kände bara wow vad duktiga de är. Hinner inte mer än börja tjafsa på Monica att hon inte skall klanta sig igen, då jag känner att Beethoven blir livrädd och rusar med full fräs upp igen mot stallet. Hör bara hur den ena stolpen efter den andra bryts och ser att Beethoven har tråden runt bakhoven. Jag väljer att glida av och försöka stoppa honom så än att sitta kvar med meter tyglar. Aldrig att jag rider med vantar mera. Fick ju inget tag!

Nu gick det bra och jag fick stopp på honom. Beethoven var så uppskrämd att han bara stod och skakade så vi valde att leda dem genom hagen och över resterande tråd. Resten av ridturen gick kanon. men jag kommer att dra ner fodret till låg energi igen på Beethoven. Även om han är fin så är detta lite väl mycket på gränsen och det kan inte vara mysigt för honom när han är så ljudkänslig och het.

Monica och Bellman skall ha varsin mega stjärna, inga problem där inte. Bellman har alltid varit lite lojare så detta fodret passar honom perfekt.

Grundkurs i Adobe Photoshop CS4-CS5

Jag har beställt den här kursen, jag brukar följa moderskeppet och har lärt mig massvis via deras hemsida. Men nu kände jag att det var dags att beställa, har väl siktat in mig även på den om raw. Känner att där finns det massvis jag behöver lära mig.

8 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »