Blandade Teman

Bloggtema – Sovmorgon

Micaels hörna

Livsturistens  Bloggtema – Sovmorgon     Det är något jag försöker ha varje helg. Djuren är så vana vid det att de reagerar inte på det längre. Det är ibland bara som Shakira sniffar lite diskret på mig för att kolla om jag sover. Det har bara hänt en gång att hon puffade på mig, men då behövde hon också gå ut. Hästarna verkar inte bry sig heller utan verkar vila lite extra. Oftast så går ju jag upp först i alla fall på helgen.

Micaels hörna

Hmmm! Jag tänkte sätta mig och ta en kopp kaffe när jag får syn på mina föräldrars gamla fin bord med Micaels prylar på. Nu tycker jag det är riktigt coolt att se Micael sitta i den gamla fin soffan bland söta kuddar och mjukisdjur. Blir det kontraster någon gång på temat så är det Micael sittandes i soffan jag kommer att fotografera först. Bredbandet når inte riktigt ut till hans hus och har man inte pengar till eget får man stå ut med att sitta hos mamma.

Typiskt

Jaha!! Det kunde man ju ge sig att han hade på sin dator 🙁  Tänkte lägga in en snygg bild på mig själv och skriva  ” Jag älskar MAMMA ”  Och den skulle givetvis vara på hans vägg på FB och så dit och trycka på gilla knappen.

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »