Smått o Gott

Rensning

Hästarna

Vilken kanon dag! jag tog ner mina klumpar på framsidan av huset så de skulle slippa den leriga hagen. Hästarna har gått här och frustat förnöjt medan jag har påbörjat att totalt rensa ut allt onödigt eller sådan jag inte rört på ett par år. Nu blir det stenhård gallring! Men det är gubben som har svårast att släppa prylar och ställer han det någon annanstans i år med! Hittade identiska prylar på loftet? Himla konstigt!  Så får jag ta en kärringonsdag och ta hästlastbilen till RK och tippen.

Julros

Det var väl egentligen rabatterna jag skulle göra i ordning men det kändes så gott att kunna ha öppet dörren och rensa ut. Såg att mina julrosor och att vårblommorna är på väg upp så rensa hade ju inte varit helt fel. Men det kommer ju fler dagar och mer värme. Det är fortfarande lite kyligt ute och jag börjar bli redigt förkyld så att vara inne kändes ändå ganska gott idag.

Kalhygge

Fy Tusan! Så j….. fult det ser ut när de tagit bort skogen vid kulturstigen. Fast nu är våran gård synlig på långt håll!  Får fixa någon tät häck eller buskar. Det är detta som skall bli kyrkogård? Får hoppas att kommunen gör något snyggt runt och att de snart börjar jobba igen. Men idag passade jag på att gå med Shakira för att hitta lite spill bitar från när de sågade träden. Funderar att göra en pendulum.  Gillar bilden på skogshuset.

Träbitar

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »