Självporträtt 1913....

1)In the mirror

Shakira i spegeln

Jösses! Shakira fäller så våldsamt att det kändes som jag var ute och gick med två hundar idag, en lydig och en som fladdrade iväg på efterkälke. Sedan håller det här regnandet på att att driva mig till vansinne! Nu är det så där slirigt och sumpigt i markerna och hästarna torka inte upp ordentligt. Så när jag promenerade med Shakira så kunde man fortfarande se spår efter vad jag gått med hästarna och det är ju inte så bra med tanke på hur folk gnäller.

In the mirror

Jag har beslutat mig för att hoppa på ett nytt foto projekt och det är denna gången själv porträtt eller åtminstone någon del av kroppen måste vara med. Såg att flera hade det som projekt när jag höll på med Lill-polarn. Tänkte då att det är något jag aldrig i livet skulle hoppa på. Men men! Man skall aldrig säga aldrig. Anledningen är att bygga upp självförtroendet och ändra på hur jag ser på mig själv, vilket är så in i nordens skevt och konstigt.

Men idag har jag skypat med Arve och det var stört kul 🙂 Men Arve är helt sig själv och man känner sig trygg och normal när man skypar med honom. Annars är skype något jag unndviker ” WOW!!! Jag skypade med Klicken precis! 2 pers på en dag! ” Kanske håller på att bli sjuk? Eller kanske börjar jag bara våga lite mera 🙂

Amor i spegeln

Jag ligger ett par dagar efter med självporträtten och får väl fota lite extra till helgen och på en flikr grupp så får man lite teman att ha som hjälp. Nu tog jag då första bilden “In the mirror” Det var ju skitsvårt att få till en hyfsad bild! Förhoppningsvis så blir jag som de andra som hållit på ett halvår eller längre….Här är jag kort och gott…behöver inte ta femtioelva bilder utan första bilden är kanon, för det är ju så här jag ser ut.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »