Självporträtt 1913....

283. Modernize a famous painting

283. Modernize a famous painting

Jag kom aldrig iväg på något spännande utan pysslade lite här hemma och skall strax fixa till min gamla portfölj. När vi var och handlade fick vi fatt på en som kunde en del om läderfärg och han tyckte att jag kunde tryggt köra på med skoputs. Skall röja i ordning här och testa. Det har blivit att jag tagit upp datorn i hobbyrummet eftersom jag mest fotografera här så slipper jag springa upp och ner. Kameran kan vara kvar i stativet och så koppla jag bara in den på datorn och tömmer kortet. Hmm! Det var inte det lättaste att hitta inspiration till dagens tema. Valde just den för jag trodde den skulle vara lätt!

283. Modernize a famous painting

Jag var inne på att ta klassikern Skriet som bild men var egentligen sugen på att göra någon manlig klassiker som typ Fiskaren. Men jag hittade varken en hatt eller någon pipa så det sprack på direkten. Sedan var det bara Mona Lisa och Flickan med pärlörhänget som jag vet är klassiker. Hur jag än sökte så var det inget jag blev sugen på att göra. Tills jag såg We Can Do It. Det är väl ingen känd målning men den ville jag testa. Så här är min variant!

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »