Självporträtt 1913....

67) crossdressing / genderbending

67) crossdressing / genderbending

Jag är väl typ lite androgyn eller som när jag var liten ville bara ha kill kläder. När mamma kom med någon vidrig klänning så såg jag till att smutsa ner den fortast möjligt så jag blev av med skiten. Var alltid så himla avundsjuk på brossan som alltid fick blåa kläder. Han å andra sidan ville gärna ha rött. Men när vi var små så var det killar blått, tjejer rött punkt slut. Då är det bättre nu men däremot har jag lite svårt för ordet ( Hen! ) De gjorde en enkät i radion och menade på att de som skulle ha svårt för ordet var 90 åringar ?! Jag är då attan inte 90! Men har problem med att vissa grejer har blivit så komplicerade som var så enkla förr.

Så det här var ett tema jag gillade skarpt.  Jösses! Glömde ju skriva att SLIPS? Vem tusan kom på att killarna skulle ha en sådan. Nu förstår jag mina söners knorrande bättre efter att ha gått runt med en stryp känsla halva morgonen.

67) crossdressing / genderbending

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »