Självporträtt 1913....

362) walking the dog

362. walking the dog
Men rör på dig Pucko! Jag vill busa!

Började jobba tidigt idag så jag kom hem i god tid att vila och ta Shakira på långpromenad. Så himla gott! Det var något som vi båda behövde och längtat efter. Vädret var helt perfekt nu när jag hade termo byxor och var ordentligt påpälsad. Annat var det när jag åkte in till jobbet! Fy f…  minus 14! Vill verkligen ha vår. Lite roligt är det att höra hur folk knorrar om kylan och att de vill hellre ha regn? Knasbollar! Fast det är klar jag var på centralen och städade så de tänker väl tåg problem med kyla.

362. walking the dog
Jaha? Kom då Shakira! Du ville ju busa!

Temat jag valde var helt perfekt och det var riktigt roligt att kolla på bilderna i efterhand. Där ser man hur man är som hundförare eller som flumm nissa! Som  Shakira uppenbarligen tycker ibland! Men tror jag skall ha stativet med fler gånger. Oftast blir det att man tar ändan när Shakira springer i någon miljö man tycker är fin. Dags att börja variera sig lite mera med hund bilderna.

Frost

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »