Självporträtt 1913....

165) Doing a yoga pose

165) Doing a yoga pose

Så där då vatten beredaren bytt men inte in kopplad. Snickaren har bytt ut den och satt upp den nya. Kopplat på vattenlås men rörmokaren och elektrikern får göra det sista i morgon. Hoppas bara elektrikern hinner komma han var uppbokad till öronen, men skall bara dra ner elen till kontakten så han skulle försöka hinna med det. Gissa vem som kommer att duscha hett. Hmm! Få säga att jag blir lite impad på de som håller på med yoga och ser så där ruskigt avslappnad ut med ett himmelskt leende på läpparna.

Hur gör de? Shit pommes fritt! Hela kroppen värkte och jag är så in i nordens skev efter år av städning att jag fick ta om bilderna så jag sitter åtminstone lite rakt. Har märkt på benen att jag gått ner i vikt och varit lite orolig att hamna under 50 igen. snacka om min förvåning när jag istället gått upp 2 kilo! Nytt jobb innebär omplacering av muskler, så det är bättre att äta mycket tills kroppen har vant sig vid typ trapp städning och lite andra rörelser.

165) Doing a yoga pose

Tog bilderna i svart vitt, tänkte jag skulle se mindre pinad ut. Softade dem lite men säger bara AJ!

Leave a Reply

Översätt sidan »