Självporträtt 1913....

139) Got Heineken

139) Got Heineken

Jösses! Såg fram emot en lugn och fin ridtur. Trots dubbel foder så skötte sig Beethoven kanon, men det var ju isgata och han är rädd för att landa på rumpen. Vi beslöt oss då för att rida genom området där det inte var så mycket is. När vi var på väg mot området ville jag att Beethoven skulle gå längs kanten där det var gräs. Det tyckte Beethoven var en skit idé och när det kom en is fläck så ville han gå till höger omen stolpe och jag krävde vänster. Baaaa! Där blev vi velandes i 10 minuter innan han till sist gick på vänster sidan och över den lilla is fläcken ( I Beethovens ögon en hel sjö )  Sedan kom vi till skolan och alla barnen var ute på rast.

139) Got Heineken

Enda sen dag 1 så har det varit svårt att ta hästarna förbi skolan om alla barnen är ute. De har reagerat men vi har fått förbi dem. Nu har vi inte ridit där på flera år och som sagt Alla barnen var ute så det var fotboll, pulkor och att barnen sprang längst staketet och gapade. Nu ville vi inte vända för man förlorar så mycket på det, men som sagt tappar en kontrollen så blir det båda som får sig en flygtur och det är svårt att beskriva hur otroligt snabb och smidig Bellman kan bli. Nu gick det skit bra även om det var gränsfall. Men!! Så stolt både Bellman och Monica var när de hade passerat. Synd att man inte kan ta kort i de lägena så ni hade fått se hur slimmad tjocksmocken Bellman kan bli när han håller ihop sig och fjädrar fram 🙂

Hmm! Nästan så att jag kan tänka mig att dricka upp gubbens Heineken efter denna pärs.

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »