Självporträtt 1913....

29) First thing in the Morning

Potatisvågen

Det första jag gjorde i morse var att plocka ner gardinerna och slänga de gamla uttorkade blommorna. Underbart med solen men vad tusan kom allt damm ifrån? Min alovera växt har tagit sig riktigt bra på potatis vågen och jag köpte lite nya blommor att ha runt i handfatet. Det verkar som den trivs bäst med att jag fyller handfatet med vatten för nu kommer det mängder med nya skott.

Saknade verkligen lite färg i fönstret och håller på att ändra om bland växterna. Har redan börjat spana in vad jag skall börja med i trädgården så nu kliar det verkligen i fingrarna att få sätta igång. Nu har vi en redig gödselhög som kommer ge kanon jord så jag tror att det mesta kommer att hamna bakom stallet och att jag planterar nya buskar. Nu är allt så upptrampat att vattnet inte rinner undan.

29) First thing in the Morning

Vill sedan ha lite rosor på innergården, så det blir väl mest att jag håller till i trädgården om vädret blir bra i år. Vi behöver kolla igenom hagarna igen nu när el gubbarna har rensat träden på grenar. Hagen ser ut som plockepinn nu igen och behöver rensas upp så jag får väl dela in den i sektioner och även sprida ut jord och gräsfrön.

One Comment

  • Anna/PJAK

    Får ingen trädgård att fixa i förrän nästa år. Fast jag vet redan vad jag vill ha i häcken. Sedan är det bara en massa mer som ska planteras antar jag…..

Leave a Reply

Översätt sidan »