Självporträtt 1913....

256) A macro of you biting your lip

Högsbo

Nada inspiration idag och orkar inte lägga någon större kraft på bilden. Har varit på HLR kurs och det gick väl hyfsat när man väl fick lite kläm på hur man skulle göra. Otroligt bra grej att kunna och jag hoppas så många som möjligt få gå kursen på sina arbetsplatser. Så dagen blev väl lite lång idag och jag sov inget vidare i natt. Men det är ju snart helg igen och jag hoppas vädret blir hyfsat och inte som de sa på radion ” mer kyla ” Funderar skarpt på att tända en brasa och sedan bara sätta mig och grilla medan jag kolla på tv. Köra en rejäl slappe kväll, vi har ju grillgaller till kaminen.

256) A macro of you biting your lip

Nää! En räd till kyl och frys, något måste ju gå att grilla.

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »