Självporträtt 1913....

44) With another camera

44) With another camera

Yeees! Äntligen fredag! Har jag tur hinner jag hämta den nya sadeln innan jag skall ut med hästarna på söndag. Jag är lite nyfiken på den eftersom det var ett par år sedan jag använde sadel. Men det är Bellmans så det blir väl upptill Alex om hon vill testa den eller köra med padden. Får inte glömma att ta in de skitna vojlockarna när jag kvälls fodrar. Monica har hamnat i någon slappe fas så henne skall jag köra igång igen så hon kommer upp och rider. Nu börjar det bli gott väder med så det suger ordentligt att få komma ut.

44) With another camera

Jag funderar på att be snickaren om han kunde hjälpa oss med ett regnskydd i lilla hagen. Den stora hagen behöver röjas och plöjas så jag funderar på att stänga av den nästan helt i år. Men som sagt blir det lika mycket regn i år som förra så behöver hästarna ha tillgång att gå in i stallet.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »