Självporträtt 1913....

43) With a book

Påsklilja

Städat massa trappor idag och Göta Petter vad skiten man blir. Så jobbar kläderna i tvätten igen och jag lyckades nog tömma varmvattens beredaren när jag duschade. Så himla gott när vattnet är riktigt varmt. På med mysdressen och bara lägga sig med en bok. Soffan ser kanske inte så bekväm ut men den är verkligen mjuk. Skulle väl egentligen städa här hemma men det kan jag göra en annan dag. I dag känner jag bara inte för det.

43) With a book

Tog lite bilder på mina påskliljor innan de vissnar ner helt. Det finns så mycket tulpansorter nu och de piggar verkligen upp när våren verkar dröja, fn alltså! Det snöade igår? Jag blev så matt i morse när jag såg hur mycket som hade kommit. Kallt och eländigt……ups! Blev lite gnälligt här 🙂  Som sagt, så gott att mysa i soffan, ut och fodra, brasa och något gott att äta så blir man snart piggelin igen.

One Comment

  • Anna/PJAK

    Här har det inte slutat snöa än. Så jag hade med glädje struntat i att åka till jobbet och bara legat här hemma och läst en bok eller två….

Leave a Reply

Översätt sidan »