Självporträtt 1913....

105) shot in perspective

105) shot in perspective

Fick besök av Elvy idag och Shakira var inte sen att kolla om hon fick plats i låne bilen Pluttrick! Elvy var så impad över krutet i bilen men jag har ju haft Peugeot i flera år innan vi gick över till Toyota. Vi bilade ner till Frankrike på semester efter vi hade haft den stora branden här. Så mycket som vi fick röja väck tog på krafterna och jag sov hela vägen ner. Fy tusan vad slut körd jag var. Men bilen gick som en lite klocka och var bensin snål till max.

105) shot in perspective

Eftersom det är bestämt att vi åker ner till Tyskland på vinst och förlust och sedan hade tänkt vidare till Italien och Frankrike, men får nu ändra om planerna lite. Tobias ville med till Italien för att kolla om en flytt är aktuell och jag kan nog hellre tänka mig Frankrike än Italien så det är många viljor som skall kollas denna semester. Men mamma är prio ett så jag skall kolla med hennes väninna hur hon tar det om vi dyker upp ( Jag tänkt också på det Åsa att det kanske är lurigt att bara knacka på dörren ) Man vill ju inte chocka henne.

105) shot in perspective

Vi har inte haft semester på 6 år nu så det är allt dags. Gott att ha något att se fram emot.

Leave a Reply

Översätt sidan »