Självporträtt 1913....

292) You pointing at something but just your finger

292) You pointing at something but just your finger

Gött! När djuren fixar dagens tema. Amor har varit bedrövlig med att han bara tar för sig om man sitter med mat. Han har absolut inga hämningar utan kan glatt försöka bita tag i pizzan och rusa iväg med den, eller kort och gott lugn ställa sig och käka i andra ändan. Personligen så avskyr jag katter som springer runt på bord och bokhyllor. Eros gjorde vi ett undantag för eftersom han var van vid det så fick han sekretären att sitta på. Han blev extremt lycklig när jag kom hem med kattställningen av Alex och då fick fler möjligheter att klättra på inomhus.

Amor

Men som sagt! Stor nallan Amor har börjat fatta att när jag säger nej så är det verkligen NEJ! Men man kan ju alltid försöka pilla lite med en tass eller bara sträcka sig och vips så åkte det in lite mat i munnen bara sådär typ!! Men idag så var bara mjölken för frestande och han började sörpla för glatta livet. Jag är impad av att en så liten katt kan lägga så mycket tyngd på huvudet att det kändes som han var fast klistrad i skålen. Fast när jag vrålade nej så blev det nästan gummibands effekt och allt var på väg att hamna på väggen istället.

Amor

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »