365 FOTON 2021

259: Redo för avfärd 57/365

Redo för avfärd

Behövde åka och hämta sandpapper pads hos Uggledalen så vi tog Jippy med oss för att promenera i Årekärr. Härligt väder och mängder av folk ute, bitvis blev det lite mycket för Jippy som gnäller medan vi promenerar. De sköt vid Sisjön och det lät  lite väl mycket. Det kom en Australisk fårhund som skakade som ett asplöv stackarn så jobbigt. Jippy blir lite stressad med när det är mycket runt omkring men som sagt hon gnyr bara.

Årekärr

Det ligger en stor ridklubb där och vi gick mellan massa hagar, Hästarna skulle precis få mat så de var lite rastlösa samtidigt som vi möter en häst och en med hund. Jättebra träning för Jippy. Vi mötte ovanligt många hundar idag och Jippy lekte med en Flat. Sedan var det nog ett par scoutgrupper ute och vandrade och då ställde vi oss åt sidan. Jippy hade lite svårt att sitta still när det var så många hon ville hälsa på.

Årekärr

Men äntligen fick Jippy kläm på att gå på spångarna, hon gillar inte att det är nät på. Vi kommer att gå här fler gånger, jätte fina slingor.

Årekärr

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »