365 FOTON 2021

179:Lämnat spår 78/365

Lämnat spår

Vi var ute och skulle köpa mattor men det var så in i bänkens med folk i affärerna att vi åkte till Sandsjöbacka i stället. Får ta och ge oss ut precis innan de stänger och chansa på att det är mindre folk ute då. Det är lite små tråkigt att beställa allt online. Man ser ju inte riktigt hur det ser ut eller hur kvaliteten är.

Sandsjöbacka

Sandsjöbacka

Det hade landat två tranor på åkern och det är tur att min Samsung har så bra zoom. Det så bara ut som något vilset får på långt håll och jag höll utkik på dem tills jag kunde ta bättre kort. Blev lite sugen att åka till Hornborgasjön och se hur många det är där.

SandsjöbackaVi tog bara 2 km idag och det är många som har denna som löprunda. Skönt när Jippy är så lydig att hon snabbt kommer och sätter sig brevid mig, så idag kopplade jag inte upp henne utan släppte bara iväg henne igen. Hon vet att hon inte skall jaga efter även om vi ibland ser att det kliar i henne på att få göra det. Men en härlig tur blev det.

Sandsjöbacka

Leave a Reply

Översätt sidan »