365 FOTON 2021

172: Lavar 189/365

Lavar

Har haft en härlig dag i trädgården! Jag har börjat rensa sly och sågat ner träd bakom loftet. Vi fick massa brädor för flera år sedan och det ligger par höga kvar som skall bort och det har blivit på tok för mycket små träd. Det är en bra yta och platt, vi satt mycket här och grillade korv när vi var nyinflyttade.

Jippy

Jippy hade så roligt med att hålla koll på ekorren som brukar ha träden som en led bort till skogen. Det såg lite roligt ut när hon balanserade på muren för att komma så nära som möjligt. Sedan låg hon och bara njöt på berget på andra sidan. Så härligt att se att hon roa sig själv. Chasy storpudeln som vi hade innan Shakira var extremt duktig på det. Så när vi gick över till Eurasier blev vi så paffa att Shakira bara var där vi var.

Jippy

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »