CFFC-Challenge

CFFC: Orange

CFFC: Orange

Regnet vräker ner och det skall göra det hela dagen, så jag passar på att ta en rensa-dator dag. Så när jag var inne i wordpress och rättade till mitt konto och letade efter nya bloggar så hamnade jag på den här Cees Fun Foto Challenge sidan. Blev helt överlycklig för de här utmaningarna hjälper en att komma igång med fotandet och denna vecka var det orange.

CFFC: Orange

Skall erkänna att jag är ingen diggare av orange men har börjat att gilla den lite mera. Min mamma älskade orange och gick gärna runt i orange och ljust grönt, så när teman dyker upp på orange så tänker jag alltid på henne 🙂 Denna dalahästen fick jag när jag var liten och min bror fick en blå. Men den ser mer röd ut på bilden så jag skulle nog fotat den i annan belysning.

Det här är mitt bidrag den här veckan till Cees Fun Foto Challenge – Orange

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »