Tips

Photo Lab – Fotoeffekter

PhotolabJag har den här appen på min mobil ( Photo Lab • The easiest way to make your photos look awesome ) Den är helt grym även om jag inte använt den så mycket på mobilen. Men idag när jag rensade appar så testade jag den igen och kollade om det fanns så jag kunde göra det på datorn.  Ville testa det på mina flikr bilder.

PhotolabJag tycker bilderna blev jätte fräcka! Kul att kunna göra det på datorn. Bilden med slipsen är från när jag fotade mig själv i olika teman och det temat var ( crossdressing / genderbending )  Jag hade sådana problem med att fota mig själv, tog nog ett par hundra bilder innan jag var någorlunda nöjd och la ut det på bloggen.

PhotolabDet släppte totalt efter par veckor och jag tog massa knas bilder och hade riktigt roligt. Flera gånger var jag nöjd med första bilden och bara la upp den. Skulle behöva gå med i en sådan grupp igen……har blivit sådär löjligt självkritisk igen.

Photolab-509493646

Leave a Reply

Översätt sidan »