Självporträtt 1913....

263) Find shapes, animals and objects in clouds

263) Find shapes, animals and objects in clouds

Jisses vilken värme det har varit! Gott men lite jobbigt för djuren. Hästarna har problem med blinningar som dyker upp när det är så varm och det ligger lite åska i luften. Hängmattan åkte fram och jag låg och njut en stund innan det kom en liten skyr.

Hängmatta

Jippy tyckte det var bedrövligt att inte hon fick hoppa upp i hängmatta. Jag valde självporträtts temat att titta på molnen och leta efter former och djur. Det var länge sedan jag gjorde det och jag kom att tänka på när jag var lite och min kompis och jag låg och letade efter djur och monster. Så avkopplande! Min kompis hette Karin och jag bodde i Sjövik. Skall ta en liten tripp dit, det var bra länge sedan jag var där. Hoppas inte det är massa nybygge utan att det fortfarande är lantligt.

Vaktar

Leave a Reply

Översätt sidan »