CFFC-Challenge

CFFC: White

IMG_2818

Då var temat vitt och det slog mig att i år har jag inte en enda vit blomma eller fotat något vitt mer än mina spetsgardiner. Så jag tänker göra en tillbakablick bland mina bilder. Så första bilden är ett  gammaldags hem med mycke broderade tyger från Alingsås.

Pilane-2020

“ Pilane är naturens egen konsthall, ett åtta hektar stort kulturlandskap där du rör dig fritt under bar himmel “ Skulpturen av JAUME PLENSA såg man från långt håll.

“ Från äggen kläcks en larv som lever i vatten från någon månad till flera år, innan den lämnar vattnet. Larvens hud spricker upp och ur den kommer den ”vuxna” trollsländan fram. Kvar blir en tom larvhud och en flygande trollslända. “

Mosaikslända som precis ömsat skinn och skall ta sitt första flygtag.

Det här är mitt bidrag den här veckan till Cees Fun Foto Challenge – Wite

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »