183 Foto 2024

300. Svamp (31 av 183)

300. Svamp (31 av 183)

Tog en härlig promenad med hundarna, väldigt blåsigt men uppfriskande. Jackpot löper och jag tror hon har dragit igång Jippys löp. Smidigt om de löper samtidigt, så idag fick de vara kopplade. Jag skall strax gotta ned mig i soffan och fortsätta med att lyssna på den här underbara serien av Ingela Sand på Storytel

Frukost

 

 

Böcker av Ingela Sand

 

 

Att hon skrev under ett äktenskapsförord när hon var ung, det hade Gunhilde faktiskt glömt bort. Men nu, nästan fyrtio år senare, blir hon bryskt påmind och måste lämna sitt liv som lyxhustru i Djursholm och flytta till en sliten lägenhet på Södermalm.
Sviken och bedrövad tar hon tag i sitt liv. Hon lär sig att leva på sin egen lön och intalar sig själv att hon klarar sig utmärkt utan en man. Hon har ju sin orkidé och domherren att prata med och Richard Gere håller henne sällskap när hon vill.
Men ett litet lapptäcke ger hennes nya liv en skjuts. Och när hon svarar på en lapp i porten om hundvakt blir ingenting som hon tänkt sig.

Från Djursholm till Hornstull
Från Djursholm till Hornstull
4
Trassliga romanser vid Hornstull
Trassliga romanser vid HornstullIngela Sand
4.1
Akvarell och champagne vid Hornstull
Akvarell och champagne vid Hornstull
3.9

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »