Hundarna

Promenad på slingan

Jag och min charmige gubbe tog en liten sväng på slingan och skulle ta kort på Shakira.

Tycker jag har fått lite väl suddiga bilder det sista och funderade om jag kanske skulle skaffa mej en ny kamera med anti shake och mera pixlar. Har tittat ut en canon som är lite större att hålla i, kamerorna är ju så himla små nu för tiden, behöver snart förstoringsglas bara för att hitta dem i hemmet. Flera som jag känner är inne på att skaffa anti shake just för att vi börjar bli lite äldre, tog en himla massa kort och gick med spänning in för att titta hur de blev. Tja det ena kortet var ju suddigare än det andra och jag kände mej riktigt gammal, men gubben tyckte inte det fanns någon möjlighet att jag blivit så kass på att ta kort på ett par veckor och en del kort var så suddiga att det gällde att ha bra fantasi för att se vad det kunde vara.

Drömprinsen gick ut igen och tog nya kort och en del blev ju knivskarpa men så fort man började zooma så ställde skärpan inte in sej. Skönt att det var kameran som det gick utför med och inte mig. Skall titta runt efter en ny i morgon.

Men denna bilden blev ganska fräck, fast den är suddig och Shakira ser ut som en spök-hund.

OBS. bad gubben att kolla stavningen, hmmm han har allt gjort lite ändringar här och där

Leave a Reply

Översätt sidan »