Kärringonsdag

Kvarnby på kvällen

Kvällstur med Rosa och Elvy vid Kvarnby forsen. Jag såg med spänning fram på att fotografera på kvällen, något som jag alltid har varigt helkass på. Någon gång borde jag ju lyckas? Men det var definitivt inte min lyckokväll denna gången heller. Hmm det gäller att ha riktigt bra fantasi för att se vad det skall vara för något på bilderna. Jag kollade in vad Rosa hade skrivit i sin blogg och jösses vilka fina bilder hon fick. Hon var definitivt vid Kvarnby forsen och plåtade, själv var jag uppenbarligen på en annan planet för mina bilder blev hel skumma. När jag fipplat en stund med kamerans inställningar, ja då släckte sig alla lampor och det blev becksvart. Snacka om att känna sig general blåst. Det blir till att göra om detta tills jag lär mig att plåta i mörker.

 Av 43 kort så blev det 1 som man kan se att det är Kvarnbys fors på och det är den till höger här.

 Rosas fina bild på Kvarnby forsen                       Min enda av 43 bilder

Leave a Reply

Översätt sidan »