Trädgården

Flytt av stenar

Har flyttat stenar så man kan gå från trädgårdslandet ut bakom uteplatsen, det är rejäla stenbumlingar som de haft till grund till ladan. Jag har varit lite orolig att flytta fel sten så att hela muren rasar. Tog ner en rad stenar så den inte är så hög ifall något händer, Shakira springer på och hoppar över i ett kör så det gäller att den är stabil. Börjar bli något trött på muren och att sniglarna åt upp allt jag sått. När det blir färdigt någon gång är det tänkt att bli något sådant här.

Jag har fyllt upp jord i den nivå jag vill ha det och planterat om mina Voody Lillies (Stinkisarna). De ser otroligt ensamma ut i rabatten men det kommer snart lite mera blommor.

Förstår mig inte riktigt på de här blommorna, blomman var ganska fin men luktade riktigt illa. Den vissnade också väldigt fort och man hade bara en knöl att titta på. Till sist kom de här palm liknade bladen. Man skall kunna ta in knölen till vintern och till sommarn så ställer man den bara i fönstret och så är proceduren igång igen? Det är palmbladen jag tycker är så konstiga, skall de vissna eller vad?

Leave a Reply

Översätt sidan »