Familjen

Flytten

Äntligen är mammas flytt klar och det nya äldreboendet verkar jättefint med väldig go personal. Det har varit tufft för mamma att bli flyttad på detta viset när hon inte kan förklara i ord vad hon tycker. Men idag möttes vi av ett jätte leende och alla satt tillsammans och åt. Innan har hon varit för isolerad med personal som satt för sig. Nu kändes det jätte lyxigt att få ta mamma in på hennes rum med kaffe och bara rå om henne i lugn och ro, och veta att när vi åker så sitter alla tillsammans igen med personal. Så idag har jag och syrran tagit en god promenad med Shakira som har blivit eftersatt under flytten. Det finns ett ekorre par som bor i skogen och de blir så irriterade varje gång Shakira stannar upp vid trädet och sniffar runt. Jag tog ett par bilder men de blev lite suddiga. Jag promenerar på den vägen ganska ofta så jag får nog fler chanser att ta kort på dem. Nu skall jag tända en brasa och bara koppla av resten av kvällen.

Leave a Reply

Översätt sidan »