Smått o Gott

Gör ett nytt fösök att fotografera forsen

Elvy och jag tog en sväng till Kvarnby för att ta lite mera kvällsbilder på forsen. Sist jag tog kort var det svårt att se vad jag hade fotograferat och jag fick slänga nästan alla bilder. Elvy har fått en ny digital camera av Jimmy, så hon var också spänd på att se hur korten blir i mörker. Sist hade hon lånat min sambos och fick i princip inte en enda bra bild. Vi hade besökt min mamma först och satt där och velade med inställningarna på våra kameror.

Mamma tycker det är kul att man kan se bilderna på displayen men har ganska ont av att jag tar kort på henne om blixten är på. Så jag tog inga på henne men lovade att ta med collaget jag gjorde när hon tittade på konserten och de bilder vi eventuellt fick vid Kvarnby. Det regnade och var jätte kallt ute och det är så mycket vatten i luften där forsen är som högst att det blir ringar på korten. Skall ta med en duk nästa gång så jag kan torka av linsen. Frånsett det så tycker jag korten blev mycket bättre än sist.

Leave a Reply

Översätt sidan »