Kärringonsdag

Kärring onsdag

När jag kom hem från jobbet så hämtade jag hunden och åkte direkt till Delsjöns naturreservat. Jag åker förbi där varje dag från jobbet och tänkt att dit måste jag gå och promenera. Detta har jag tänkt i snart 8 år och idag kände jag att det var dags att sluta tänka och börja agera istället. Oj vad fint där är, bred fin väg och rejält backigt. Det är 7,5 kilometer runt sjön, sen om det är den stora eller lilla slingan fick jag inte riktigt klarhet i. Jag vände när vägen delade sig åt alla håll och kanter. Vi skulle ha kärring onsdag hos mig idag och jag hade redan promenerat i 1 timme och det började mörkna. Precis när jag var nästan framme vid bilen började det ösregna. Snacka om att ha tur.

Det var tänkt att vi skulle röja i kokhuset men det var becksvart och elen funkar inte i övervåningen. Sedan hade det varit lite bökigt att flytta kartongerna till loftet nu när en av mina hästar (förmodligen Beethoven) mosat trappan och då menar jag verkligen mosat. Loft portarna blåser upp ibland och nyfikenheten har garanterat tagit överhand och han har försökt gå in. Trappor och jox som ligger i vägen har aldrig varit något problem för honom. Så det blev att vi testade olika inställningar på våra kameror, lekte med Photoshopen, åt god mat och kollade på Bonde söker fru.

Rosa kom med förslaget att städa mitt kök och nu när jag ser bilderna fattar jag vad hon menar. Tänker inte på att jag har så rörigt.

Leave a Reply

Översätt sidan »