Hundarna

Delsjön

Gick till Delsjön idag igen, tänkte jag skulle hitta den trä gången som jag hade sett en bild på när jag surfade runt och tittade på sidor om Delsjön. Började gå först åt vänster men hamnade vid golfbanan, så jag gick tillbaka och läste noga på skylten att man kunde gå en liten slinga runt sjön. Tänkte att den blir nog lagom så jag inte står mitt i skogen när det mörknar. Det går ju på 2 röda nu så är det becksvart. När jag hade gått en bit så kom den stora trä gången, oj det går inte att beskriva hur mäktig den ser ut. Tycker inte korten gör den rättvis heller. Shakira tycker det är jätte roligt att springa när hon ser en lång raksträcka så jag vet inte riktigt hur många gånger hon passerade mig fram och tillbaka men roligt hade hon.

Det är sådan vacker miljö och flera sittställen med olika naturmiljöer. Ibland hamnade jag mitt i urskogen för att sedan hamna i en stor björk alle. Jag tyckte det fanns gott om skyltar men till sist stod det bara stora slingan. Vi tog en liten paus vid sjökanten och Shakira funderade på om hon skulle hämta flaskan i vattnet men hon vågade inte bada idag. Hon badar när Elvys hund är med men vågar inte själv.

Fortsatte att gå men började fundera på om jag verkligen skulle hinna runt innan det mörknade, och var det här verkligen lilla slingan? Jag kom ju från andra sidan sjön . Började känna mig lite stressad, jag har ju en tendens att vela bort mig.

Till sist började det mörkna rejält och jag började jogga. När jag startade promenaden tyckte jag att jag hade lite för lite kläder på mig, men efter en stunds joggande så kände jag mig svettig och eländig. Passerade flera som var ute och flanerade och drog till och med om en joggare. Han såg helt chockad ut när jag kom farande i min tjocka jacka, mössa på sned och stressad till max.

Började äntligen känna igen mig. Den långa bron över vattnet och snart skulle jag komma till där det delade sig åt flera håll. Såg på skylten där att jag skulle ta Bohusleden för att komma till bilen. Så jag har förmodligen gått på den innan jag hamnade på Delsjö slingan. Detta tog 3 timmar och då sprang jag en bra bit. Jag promenerar väldigt fort även om jag stannade för att ta kort så har jag svårt att tänka mig att jag behöver 3 timmar för att gå och delvis springa 7,5 kilometer?

Leave a Reply

Översätt sidan »