Kärringonsdag

Ändrig av blogtemat

Onsdag igen och vi skulle vara hos Elvy, men hon är på kallas så vi är hos mig idag. Rosa sitter just nu i soffan och svär över min bärbara dator som har fått ett eget liv. Fast det är klart att datorn inte installeras om man har Office i och inte xp. Hmm och hon har varit datalärare??? Vi skall ändra våra teman på bloggen. Rosa vill ha lite jul stämning. Så vi sitter tillsammans nu och grejar med våra bloggar. Jag kommer att vela som attan nu med utseendet på bloggen så jag lägger in en knapp där man kan ändra temat. Det är ganska frustrerande för besökare när man grejar med utseende så jag låter originalet vara och ändra med tema knappen istället.

Kommer att skriva under kvällens lopp. Oj klockan är över elva och Rosa har fixat ordning min bärbara dator. Nu är den äntligen hel och fin, ungarna får installations förbud. De brukar använda den när de lanar men de hade installerat massa konstigt som inte gick att få ut. Den är så liten att man bör ha det viktigaste och endast använda den när vi hjälper varandra med mallar o dylikt. Tusen tack Rosa. Under tiden hjälpte jag Rosa med hennes jul mall till bloggen.

Leave a Reply

Översätt sidan »