Familjen

Uddevalla

Åkte med gubben idag och hämtade hö i Uddevalla. Det är en bit att åka men vi brukar passa på att hälsa på hans mamma. Inga-Britt har en stor härlig balkong som blev inglasad i somras. Hon har gjort så mysigt och det är en vidunderlig utsikt över Uddevalla. Det blev fika och en mysig pratstund. Jag vill så gärna gå strandpromenaden vid Gustavsberg men idag blev det för sent och det kylnar på ganska rejält på kvällen, får se om det blir någon fin vinterdag eller också får det bli till våren.

Jag passade på att fotografera Uddevalla bron men hade mitt stativ hemma så det blev bara ett bra kort. Jag bad gubben fotografera men hans kort blev ännu suddigare och han fick igen för att han tycker jag skakar för mycket. Det är inte så lätt att hålla kameran tillräckligt stilla när det är såpas mörkt. Bron och oljecisternerna vid hamnen är väldigt vacker på kvällen så jag får ta mera kort med stativ nästa gång vi åker upp.

Leave a Reply

Översätt sidan »