Kärringonsdag

Godis i mängder

Det var egentligen Elvys tur att ha kärringonsdag, men hons kulle hämta posten och vattna blommor i ett hus i närheten så det blev smidigare att ha det hemma hos mig igen. Elvy hade gjort rysk korv stroganoff så jag behövde bara sätta på riset. Det var ett bra tag sedan jag åt stroganoff så det var riktigt gott. Jag kände mig lite rastlös idag och ganska frustrerad över att det bara regnar hela tiden. Jag har börjat förbereda för mina blåregn och blev lite förvånad över att det inte blir riktigt så jobbigt som jag trodde att fixa ordning för dem.

Vi gjorde ett bra röj en kärringonsdag förra sommarn, så det är bara att jämna till och på med en massa jord. Det har snart gått 2 veckor sedan jag la ned rökningen och det går väl riktigt hyfsat. Jag har känt mig lite stressad på onsdagarna så det var jätte bra att vi var hemma hos mig som just nu har huset är fyllt med godis. Jag behöver gå upp lite i vikt också så har jag tur blir jag både rökfri och ett par kilo tyngre.

Leave a Reply

Översätt sidan »