Kärringonsdag

RK Kungsbacka

Stackars Rosa ligger nerbäddad och är dunderförkyld. Hon lät för go när jag ringde och frågade om vår onsdag. Jag ville väl egentligen jobbat i min köksträdgård de få timmar man har på sig innan det mörknar, men när Elvy ringde och frågade om vi skulle åka till RK i Kungsbacka lät det betydlig mera lockande än att bära sten i köksträdgården. Och åka iväg på kärring träffen var ett tag sedan vi gjorde. Jag behöver tröjor och Elvy behöver en elvisp så att åka till RK passade jätte bra.

Elvy kom upp med sin nya bil och ja ni kan nog se själva hur lycklig hon är över att äntligen ha blivit med bil igen. Tallrikarna jag köpte hade Elvy plockat till sig först och de söta trädgårdsfåglarna hade jag plockat till mig, men vi bytte med varandra och det är något vi gör ganska ofta på RK av någon konstig anledning. Elvy köpte en jätte gammal stol som vi påbörjade att klä om men får fortsätta med nästa gång vi har kärring onsdag hos Elvy.

Tallrikarna tycker jag är superläckra. De ser ut att vara gjorda i porslin men är gjorda i plast. Hängarna är jätte söta och de funderar jag att ha på uteplatsen. I år funderar vi på att dekorera, fixa stora ute krukor och skaffa en ställning till hängmattan så det blir lite mysigt på uteplatsen. Så får vi se hur mycket vi hinner med att bygga ut och renovera i år.

Leave a Reply

Översätt sidan »